Familie GPS og Mini GPS

Et tilbud til forældre i Brønderslev kommune med børn i alderen 3-6 år

Logo Grøn pelikan

Familie GPSen er en familiestue og et tilbud til familier i hele kommunen med børn i alderen 3-6 år. Generelt henvender Familie GPSen sig til familie, der ønsker at få redskaber og se nye muligheder til hverdagens almene udfordringer. Ideen med Familie GPSen er, gennem samarbejde mellem dagtilbud og forældre, at skabe en bedre hverdag for det enkelte barn.

Formålet er at vejlede og give redskaber til de familier, hvor forskellige problemstillinger gør, at barnet ikke har den optimale trivsel og udvikling i sin hverdag i børnehaven. Via Familie GPSen skabes et miljø for børn og forældre, hvor forældrene får hjælp til at omsætte vejledningen til praksis. Desuden øver man sig sammen med andre forældre, som man kan blive inspireret af og få skabt et fællesskab sammen med. Desuden understøtter Familie GPSen det pædagogiske arbejde i børnehaven, hvor der også arbejdes med konteksten omkring barnet.

Ideen med Familie GPSen er, at pædagogerne og forældrene er sammen om at bryde mønstre og dered skabe en bedre hverdag for det enkelte barn i børnehaven.

FamilieGPS Øst                                                                                                           Præstevænget 4, Hjallerup:                                                                                            Tlf.: 20 30 53 70                                                                                      FamilieGPSost@99454545.dk

FamilieGPS Vest                                                                                                        Hedelundsgade 2, Brønderslev.                                                                                    Tlf.: 21 14 69 72                                                                              FamilieGPSvest@99454545.dk

FOLDER 2017

Plakat 2017

Mini GPSen er for børn i alderen 4-6 år.  I et forløb i Mini GPSen arbejder forældre, dagtilbud og GPS – medarbejdere tæt sammen, for at skabe bedre trivsel og udvikling for barnet. MiniGPSen har til formål, at give en lille gruppe af børn mulighed for, at tilegne sig flere færdigheder primært i forhold til deres sociale og følelsesmæssige udviklingsområder, for således at styrke deres inklusion i de forskellige fællesskaber, som barnet indgår i, og er en del af.

miniGPS FOLDER

Se vores film om Mini GPSen her

https://www.youtube.com/watch?v=uU2bV5NBtss